Wat is Sounder Sleep?

Het Sounder Sleep System® is een methode voor mensen met stressgerelateerde slaapproblemen. Denk aan het moeilijk in slaap kunnen komen, vaak wakker worden en niet meteen weer in kunnen slapen of vroeg wakker worden en niet meer kunnen slapen.

De methode geeft je oefeningen, waarbij je met kleine, eenvoudige en zachte bewegingen je gedachten tot rust kunt brengen en je lichaam kunt ontspannen. Het resultaat is een verbeterde kwaliteit van slapen.

Niet kunnen slapen is geen probleem van de nacht, maar een 24-uur- probleem. Vaak ben je overdag te druk geweest of was er veel stress en is de overgang naar de nacht te groot. Daarom niet alleen oefeningen voor de avond of nacht, maar ook voor overdag. Het vergt niet veel tijd, maar het resultaat is verbluffend!

 

Lekker slapen kun je leren!

Met het Sounder Sleep System leer je tijdens de workshop verschillende technieken, de een meer geschikt voor overdag, de ander meer voor de nacht of de avond, en praktische kennis en adviezen over slapen. De oefeningen krijg je op schrift mee, zodat je thuis verder kunt oefenen. Daarnaast is er de mogelijkheid om na elke workshop een aantal weken met elkaar verder te oefenen om daarna zelfstandig verder te kunnen gaan. Een goede nachtrust, lekker slapen en gezond weer opstaan is de basis van een gelukkig leven!