Kinderopvang

493

Kinderopvang bij jullie thuis

Op dit moment ben ik niet beschikbaar als gastouder voor nieuwe gezinnen.

Ik hou van kinderen, en met mijn ervaring in kleuteronderwijs, kinderdagverblijven en de Feldenkrais- en Child Space methode vind ik het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen op een leuke , onbevangen manier. De kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving, slapen in hun eigen bed, en last but no least, je hoeft je kind(eren) niet te brengen en te halen, wat meer rust geeft om naar je werk te gaan.

Gezien mijn achtergrond zal het niemand verbazen dat bewegen heel belangrijk is; het is de basis van de algehele ontwikkeling. Dus veel zingen, dansen, buiten spelen en de natuur ontdekken. Ook binnen is veel te ontdekken met allerlei materialen zoals boeken (voor)lezen, blokken, klei, puzzels, knutselen en wat er verder voor handen is. Het belangrijkste voor mij is dat de kinderen hun eigen interesses kunnen volgen; kinderen zijn van nature heel nieuwsgierig, willen alles zelf ontdekken. Dat is ook een van de principes van de Feldenkrais methode: met plezier ontdekkend leren.

Je kunt me inhuren:

  1. als gastouder, je kunt dan gaan werken in de wetenschap dat je kind(eren) met kennis, maar belangrijker nog, met plezier worden opgevangen. Om voor een kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen, ben je verplicht om me via een gastouderbureau in te huren. Ik ben aangemeld bij 4Kids, maar het kan, indien gewenst, elk ander gastouderbureau zijn.
  2. met een Persoons Gebonden Budget. Mocht je kind extra aandacht nodig hebben, kun je een beroep op me doen via de PGB.
  3. via eventuele andere mogelijkheden, ik sta ervoor open.